01 maart 2013

Paul M.

vakkundig en prettig

Als man stap je niet zo makkelijk naar een pedicure. Na wat matige ervaringen in het verleden waar wat leuke meisjes wat aan mijn voeten hadden geplukt, geknipt en geaaid, maar waar ik niet echt verder kwam, belande ik op aanraden van een kennis bij deze mevrouw. Blij verrast was ik om te merken hoe vakkundig ze te werk gaat. In 1 oogopslag zag ze mijn probleem en stelde ze een adequate behandeling voor zonder getrut en gemiep. Een keer in de zes weken wordt ik nu behandeld en ben erg tevredendeze mevrouw straalt aan alle kanten vakkundigheid uit. Hoe ze praat over haar vak, hoe ze doelgericht behandelt en hoe ze tijdens de behandeling op een prettige manier met je in gesprek gaat. Haar werkruimte ziet er netjes en schoon uit. Elke keer ook makkelijk een parkeerplek voor de deur. Top!Ik kan er na twee behandelingen nog geen bedenken.

18 januari 2013

Benno

Prima behandeling

Mevrouw heeft passie voor haar vak en heeft mij op korte termijn (dezelfde dag) en vakkundig van een pijnlijke schimmelnagel afgeholpen. Chapeau!

15 januari 2013

Marloes

Pedicure behandeling

Ik heb een prettige en gezellige pedicure behandeling gehad. De likdoorn is pijnloos weggehaald en ik loop weer op wolkjes.

26 november 2012

Hardeman

Prima behandeling bij Medisch Pedicure Nijmegen Ik heb een uitstekende voetbehandeling gehad. Mevrouw heeft veel verstand van zaken en legt prima uit wat ze doet en waarom. Zij heeft mij van de pijn van de ingroeiende nagel afgeholpen. De behandeling was pijnloos.Veel kennis van zaken. Allround pedicure.